Sebut harga ini terbuka kepada Syarikat yang berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) dan Pendaftaran Kementerian Kewangan (KKM) yang masih sah tempohnya dibenarkan membuat tawaran bagi sebut harga berikut:

TAJUK SEBUT HARGA RUJUKAN SEBUT HARGA KOD BIDANG / PENDAFTARAN TARIKH / MASA TUTUP SEBUT HARGA
SEBUT HARGA BAGI MENYEWA DAN MENGURUSKAN GERAI MENJUAL MAKANAN DAN MINUMAN DI KAFETERIA SRI LAWANG, KANTIN SRI SIANTAN DAN KANTIN SRI TANJUNG POLITEKNIK NILAI, NEGERI SEMBILAN UNTUK TEMPOH DUA (2) TAHUN PNS(S)/400-7/2/2024-1 040103 - MAKANAN BERMASAK ISLAM

Tarikh Tutup:

05 Disember 2023

Masa :Sebelum jam 12.00 tengahari

Lawatan tapak :

23 November 2023

Masa : 10.00 pagi

Tempat Serahan :

Aras 2,Bangunan Pentadbiran, Politeknik Nilai, Negeri Sembilan

2. Dokumen sebut harga boleh diperolehi di laman sesawang pns.mypolycc.edu.my.
3. Taklimat lawatan tapak adalah wajib. Sila bawa bersama salinan Sijil Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) dan Kementerian Kewangan Syarikat semasa sesi taklimat dilaksanakan.
4. Sebut harga yang lewat dihantar tidak akan diterima/dilayan. Pejabat ini tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kelewatan yang timbul secara langsung atau tidak langsung.
5. Dokumen sebut harga yang telah diisi dengan lengkap dan bertandatangan hendaklah dihantar menggunakan Sampul Surat berlakri dengan menulis;

dan No.Rujukan Sebutharga PNS(S)/400-7/2/2024-1 disebelah kiri sampul ke alamat berikut;

Pengarah
Politeknik Nilai Negeri Sembilan
Kompleks Pendidikan Bandar Enstek
71760 Bandar Enstek, Nilai,
Negeri Sembilan Darul Khusus.

Dokumen sebutharga yang telah lengkap diisi hendaklah dimasukkan ke dalam sampul surat berlakri dan hendaklah ditulis nombor sebut harga beserta tajuk sebut harga di bahagian kiri sampul surat dan dimasukkan ke dalam Peti Sebut Harga di Unit Pentadbiran Politeknik Nilai, Negeri Sembilan, Kompleks Pendidikan Bandar Ensteks, 71760 Bandar Enstek, Negeri Sembilan pada 05 Disember 2023 sebelum jam 12.00 tengahari. Tawaran yang lewat tidak akan diterima.

Syarikat yang memerlukan penjelasan lanjut hendaklah menghubungi pegawai berikut:
i. Pn. Nofizah Rozlina Binti Mohammad Nor 06-7980 413 - Pen. Pegawai Tadbir
ii. Norhaslili Binti Mohammad 06-7980 478 - Pembantu Tadbir P/O