Terima Kasih Alumni DKM (Diploma Kejuruteraan Mekanikal), Saudara Muhammad Hamzi Haziq yang telah hadir dalam KARNIVAL PENDIDIKAN KERJAYA MURID PERINGKAT NEGERI SEMBILAN @SUKSES 2.0 yang telah berlangsung pada 17 dan 18 Julai 2023 di Politeknik Nilai Negeri Sembilan.
Segala kata-kata semangat dan motivasi yang disampaikan oleh beliau kepada pelajar-pelajar sekolah yang hadir diharapkan dapat meningkatkan azam mereka untuk lebih berjaya pada masa hadapan.

Beliau telah menerima (1st Class holder of Bachelor's Degree in Mechanical Engineering Universiti Malaysia Pahang) dan sekarang beliau sedang mengikuti pengajian di tahun pertama (2nd Degree in Railway Engineering Beijing Jiaotong University) dengan tajaan penuh biasiswa JPA.
TAHNIAH, Semoga terus cemerlang Saudara Muhammad Hamzi Haziq dunia dan akhirat.